Reserveer je plaats bij Cantaloupe

De lobby van hotel Finch kent drie zones met elk een eigen sfeer en tarief.

Serre

In de ronde serre (blauwe achtergrond) zit je bovenop de muzikanten aan je eigen tafel. In deze ruimte kun je optimaal genieten van de muziek en vragen we je ook tijdens de muziek het gesprek zeer beperkt te houden. Er zijn negen lage tafels en één hoge. Plaatsen voor de serre kosten € 10,00; vrienden betalen € 7,50.

Bardeel

In het middendeel (rode achtergrond) kun je langs de ramen op een comfortabel bankje plaats nemen, of aan de bar op een hoge kruk. Ook hier vragen we je tijdens de muziek het gesprek te beperken. Voor de comfortabele zitplaatsen aan de raamzijde betaal je €10,00 (vrienden €7,50). De hoge krukken aan de bar gaan weg voor €5,00.

Achterdeel

In het paarse deel achterin zijn ook nog een aantal plaatsen beschikbaar voor diegenen die niet persé voor de muziek komen. Zes plaatsen aan de stamtafel en nog ongeveel tien plaatsen op een lange bank en twee stoelen. Hier is de entree gratis, maar je kunt niet reserveren.

Hotelgasten

Gasten van het hotel betalen geen entree; wel vragen we je jouw plaatsen te reserveren via onderstaand formulier.

Vriend worden?

Als vriend van Cantaloupe steun je ons bij het organiseren van de concerten en krijg je korting op de entree.
Kijk hier hoe je vriend van Cantaloupe wordt.

Betaling

Je kunt de reservering op twee manieren betalen:

  1. Door het bedrag over te maken op rekening nummer NL79RABO0157411397 op naam van Stichting Jazzfabriek, onder vermelding van de naam die je hebt ingevuld op het reserveringsformulier.
  2. Met de PIN voor aanvang van het concert.

Reserveer hier jouw plaatsen voor het concert van zaterdag 3 december.

Wij nemen geen reserveringen meer aan voor dit concert.