Selecteer een pagina

Informatie en aanmelden voor muzikanten

Beste muzikant,

Leuk dat je ons gevonden hebt!

Op deze pagina kun je jouw formatie of project aanmelden als je bij Cantaloupe Jazzclub wilt optreden.

Maar voordat je dat doet, geven we eerst wat achtergrondinformatie zodat je kunt beoordelen of een optreden kansrijk is.

Allereerst hebben wij op onze locatie zeer beperkte podiumruimte; daar is plek voor maximaal een triobezetting. Dus bestaat jouw formatie uit meer dan drie personen dan zit een optreden er helaas niet in.

Daarnaast is er ook geen piano in het pand aanwezig. Pianisten kunnen wel terecht met een elektrische piano.

Wij zijn aangesloten bij het NPP fonds; een goede manier om een goede gage te krijgen en voor ons om de touwtjes financieel aan elkaar te krijgen. Mocht je nog niet aangemeld zijn bij dat fonds, dan is dat het overwegen waard.

 

Wat de frequentie betreft: wij programmeren elke maand een optreden, meestal in het eerste weekend van de maand.

Tot slot de muziek die wij programmeren. Wij mikken in deze locatie op een publiek dat niet heel geoefend is in het luisteren naar jazzmuziek. Wij willen deze mensen een laagdrempelige instap geven naar jazz. Daarom programmeren wij toegankelijke jazz met een herkenbare groove.

Mocht je jouw formatie willen aanmelden, dan kun je dat hieronder doen. Wij lezen en beluisteren al het materiaal dat je meestuurt, maar kunnen helaas niet alle berichten persoonlijk beantwoorden.

Misschien tot in Cantaloupe Jazzclub!

Hartelijke groet van Monique en Wim

Aanmeldformulier

NPP

5 + 8 =