Over Cantaloupe

Ben je nieuwsgierig naar jazzmuziek? Cantaloupe jazz club is er voor jou om een start te maken met het pad dat jazzmuziek jou kan bieden.

In onze club werken wij met professionele muzikanten die bij hun optreden alles geven om een uniek optreden neer te zetten.
Daarom vinden wij het belangrijk om respectvol om te gaan met de muzikanten en vragen wij het publiek om tijdens de muziek het gesprek te beperken.

Volg ons op EventBrite

Like ons op Facebook

Agenda

Geen Evenementen

Monique Jacobs

Wim Thijssen

Het team

Niets verbindt meer dan muziek. Wij vinden het leuk om muziek te verbinden met jullie. Met smaak, verassing een oprechte beleving creëren: dat is onze passie.

Benieuwd naar ons verhaal?

 

De locatie: de Zwarte Silo

Bij de Zwarte Silo is het gratis parkeren. Vanaf het station en de binnenstad is het ongeveer 15 minuten lopen.

Scheepvaartstraat 2, 7411 MC  Deventer

Stories

Succesvolle opening Cantaloupe-Jazzclub

Succesvolle opening Cantaloupe-Jazzclub

De opening van de club met Pulz was een groot succes. Een volle bak in de Zwarte Silo en de band speelde alsof er nooit een coronapauze was geweest. Wij kijken terug op een mooie eerste editie en dat smaakt naar meer. https://youtu.be/xE4nZjHnAWk Filmverslag van Marc...

Het avontuur gaat beginnen

Het avontuur gaat beginnen

En daar zitten we dan, bij de start van ons avontuur; een eigen jazzclub. Omdat we allebei passie hebben voor muziek. Omdat we dat graag met jullie willen delen. Omdat we weten dat jazzmuziek een pad is dat - als je er eenmaal op zit - je blijft verrassen, uitdagen en...

Social media team in actie

Social media team in actie

Het sociaal media team bestaande uit Monique en Arianne in actie bij de voorbereidingen van de aanwezigheid van de club op Instagram en Facebook. Binnenkort de adressen zodat je kunt gaan liken en volgen.

Neem contact op