Over Cantaloupe

Ben je nieuwsgierig naar jazzmuziek? Cantaloupe jazz club is er voor jou om een start te maken op het pad dat jazzmuziek jou kan bieden.

In onze club werken wij met professionele muzikanten die bij hun optreden alles geven om een uniek optreden neer te zetten.
Daarom vinden wij het belangrijk om respectvol om te gaan met de muzikanten en vragen wij het publiek om tijdens de muziek het gesprek te beperken.

Volg ons op Facebook

Agenda

Soul-men featuring Herman Wolters

Soul-men featuring Herman Wolters

22 januari 2023 - 29 januari 2023    
De hele dag
Soul men is een soulful en jazzy duo bestaande uit Arjan Stam op trompet en Bugel en Siebren Zijlstra op gitaar. Voor deze editie van Cantaloupe wordt het duo aangevuld met Herman Wolters op piano.
The New Conrad Miller Trio

The New Conrad Miller Trio

12 maart 2023    
15:30
Het New Conrad Miller trio is het trio van pianist Coen Molenaar.
3HandsClapping

3HandsClapping

2 april 2023    
15:30 - 17:30
3HandsClapping is een project van meester gitarist Peter Tiehuis.

Monique Jacobs

Wim Thijssen

Het team

Niets verbindt meer dan muziek. Wij vinden het leuk om muziek te verbinden met jullie. Met smaak, verassing een oprechte beleving creëren: dat is onze passie.

Benieuwd naar ons verhaal?

 

De locatie: FINCH — boutique hotel

Midden in de prachtige historische Deventer binnenstad is dit prachtige hotel gesitueerd. Parkeren kan vlakbij in de centrumgarage op twee minuten lopen en ook het NS station bevindt zich op een steenworp afstand.

Het hotel heeft een mooie serre en aansluitend een bar en lobby. De inrichting is gezellig met allerlei soorten zitjes, een lange bar en daar achter een stamtafel.

De entree voor de concerten ligt tussen € 0.00 en €10.00. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan hier je plaatsen.

Word vriend van Cantaloupe

Geloof je ook in de kracht van muziek? Wil je Cantaloupe steunen bij het brengen van live muziek voor een breed publiek met een lage drempel? Word dan vriend van Cantaloupe!

Als vriend steun je ons bij het organiseren van kleinschalige jazz concerten en krijg je korting op de ticketprijzen.

 

Stories

Een mooi nieuw begin

Een mooi nieuw begin

En daar gingen ze los, Erik Poorterman op drums, Hans Kwakkernaat op piano en Boris Oostendorp op contrabas. Alsof ze dagelijks met elkaar spelen. Dat is altijd zo bijzonder met jazzmuzikanten, hoe doen ze dat toch? Ze spelen steeds in andere samenstellingen, en als...

We maken een doorstart in hotel Finch

We maken een doorstart in hotel Finch

Het is één van de mooiste hotels van Deventer en wij mogen daar onze Cantaloupe jazzclub weer opstarten. FINCH — boutique hotel aan de keizerstraat in Deventer. Daar worden wij heel blij van! Dank aan eigenaar Jurgen van Workum voor zijn enthousiaste meedenken! We...

Succesvolle opening Cantaloupe-Jazzclub

Succesvolle opening Cantaloupe-Jazzclub

De opening van de club met Pulz was een groot succes. Een volle bak in de Zwarte Silo en de band speelde alsof er nooit een coronapauze was geweest. Wij kijken terug op een mooie eerste editie en dat smaakt naar meer. https://youtu.be/xE4nZjHnAWk Filmverslag van Marc...

Neem contact op