Selecteer een pagina

En daar gingen ze los, Erik Poorterman op drums, Hans Kwakkernaat op piano en Boris Oostendorp op contrabas. Alsof ze dagelijks met elkaar spelen. Dat is altijd zo bijzonder met jazzmuzikanten, hoe doen ze dat toch? Ze spelen steeds in andere samenstellingen, en als ze elkaar dan weer – soms na jaren – weer ontmoeten dan is het alsof het altijd zo geweest is.

En swingen deed het, deze eerste editie van Cantaloupe in FINCH – Boetique Hotel. Het publiek was verrukt en alle zitplaatsen waren bezet. Een mooiere herstart konden wij ons niet voorstellen. Dit was precies de clubsfeer die wij voor ogen hadden.

Het was ook goed om te zien dat enkele van onze ‘vrienden’ ook naar deze opening waren gekomen. Wij vinden het fantastisch dat zij ons initiatief een hart onder de riem willen steken.

De volgende editie is op een zondagmiddag: 6 november. Dan krijgen we een tenorsaxofoon gigant over de vloer: Simon Rigter met zijn trio. Wil je erbij zijn, reserveer dan tijdig jouw plaats want deze zijn beperkt beschikbaar.